Productsoorten.

Filter koffie

Heerlijke snelfilter- of standaard gemalen geurige en pittige koffies. De verschillende melanges kunnen naar wens worden opgebouwd uit volle aromatische Arabica- en krachtige Robusta koffies in de bijbehorende brandkleur. Korte krachtige branding en zorgvuldige maling garandeert de beste kop koffie.
Bonen koffie

Espresso en Cafe Crème, voor ieder marktsegment de juiste melange. Onze bonen worden onder lage temperaturen langzaam, in 8 tot 12 minuten, gebrand. Daarna wordt de koffie direct vers verpakt met ventiel voor een optimaal resultaat. Voor onze bonenkoffie worden enkel Arabica en Robusta bonen geselecteerd die aan de specifieke criteria voldoen om een mooie Cafe Crème, Cappucino of Espresso koffie onder hoge druk te zetten.
Koffiepads

Regular, Dark Roast, Mild, Cafeïnevrij en Cappucino, voor onze koffie pads worden alleen hoogwaardige koffies verwerkt met een fijnere maal structuur. Hierdoor geeft ieder zetapparaat geschikt voor koffiepads een volle aromatische kop koffie met een mooie schuimlaag.
Fresh Brew Koffie

Geschikt voor alle Vending Fresh Brew koffiezetapparatuur. Intensieve branding, constante maling en koffie componenten geselecteerd op het afgeven van goede extractie zijn het geheim van onze automaten koffie.
Oplos/Instant Koffie

De samenstelling ( stofvrij en constante breukstructuur ) van onze vriesdroog koffies zorgt voor aromatische melanges. Er zijn melanges specifiek geschikt gemaakt voor Vending verbruik. Voor Thuis verbruik zijn er ook Agglomeraat en Sproeidroog soorten ter beschikking.
Thee

Koffieplus produceert de beste theesoorten in alle verpakkingsvormen. Middels een unieke samenwerking met producenten op Sri Lanka verzorgen wij produktie van uw eigen merk thee in oorsprong. Verkrijgbaar in wel 20 verschillende blends!! Zwarte thee, vruchten, rooibos, kruiden en combinaties.